Ask – and BitterHittan shall find (BOOTCAMP-MANIA)!

Jag tänker ju inte ta åt mig äran för något av det här, för ärligt talat – jag satt fast i möten om diverse tekniska IT-grejer som jag egentligen inte förstår ett dyft av när min telefon plingade med notis efter notis. Det finns nördar. Och så finns BitterHittan. 

För jag deppade ju lite där över det missade Anarchy in the UK som tydligen blir jättejättejättemycket dyrare än jag ville. Nu tänker jag inte deppa längre, utan nu tänkte jag ställa in siktet på Barcelona i september. Andra tänkte tydligen åka till Milano. Eller Lissabon. Eller Trondheim. Eller Kaiserslauten.

Sugen på att bootcampa dig? Kolla in något av dessa och så syns vi kanske. På tracken eller i Europa.

OBS – det vore inte helt dumt att få fylla upp listan med lite alternativ för Sverige för de lite magrare plånböckerna! 

11-12 April KaiserslautenHigh Altitude Bootcamp & Carmen Getsome

18-19 April TrondheimInternational Skater & Officials Bootcamp

24-25 April MilanoTrack Advantage Bronze & Silver Bootcamp

11-12 Juli Lissabon - Track Advantage Bronze & Silver Bootcamp

19-20 September BarcelonaTrack Advantage Bronze & Silver Bootcamp

Leave a Reply

  

  

  


fem × = 25

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge