Att välja position, måste en det?

Helgen har tillbringats i Malmö på fantastiska  Crimecon som arrangerades av Crime City Rollers. Jag hade en fantastiskt trevlig helg och slutar aldrig förundras över hur mycket en kan utvecklas på en helg.

Vi jobbade mycket med fotarbete, att byta tempo och att byta riktining. Fotarbetet är helt klart något jag behöver jobba med, tycker ofta det går trögt när jag ska byta riktning, framförallt när en ska gå från att åka framåt till att åka bakåt, det är som om hela kroppen försöker fortsätta åka framåt trots att jag vill åt andra hållet. Sjukt irriterande om inte annat.

Efter första dagen hade vi scrimmage, och det var kaos. Ingen visste hur någon annan spelade och för min del ville jammandet inte fungera allt. Jag gick hem fullkomligt övertygad om att jag skulle bli blocker, jammandet skulle jag stuva undan långt in på garderoben.

Dagen efter tränade vi på att tacklas och att blocka på olika sätt, och det gick bra, och jag var helt övertygad om att jag ska bli blocker. Det är ju så kul att tacklas!

Sen satt vi där, på bänken, när rollerna i linen ska fördelas. Någon frågar; ”Vem vill jamma?” Och jag räcker genast upp handen, jag vill!

Så där stod jag igen, på linjen med en jammermössa på hjälmen. Och allt lossnade och det var kul igen. Superkul. Och jag kom igenom väggar med riktigt duktiga blockers.

Så nu sitter jag här igen, med samma fråga igen. Vill jag bli blocker eller jammer? Vad är roligast? Måste jag välja? När måste jag välja?

9819_10151862729756373_321704590_n

 

Bilden kommrt härifrån!

 

5 comments to Att välja position, måste en det?

Leave a Reply

  

  

  


+ 6 = åtta

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge