BERLIN BABY!

Nedräkning pågår! Om en vecka har jag och en hel drös freshiekompisar från STRD landat i Berlin för årets nybörjarbootcamp arrangerat av Berlin Bombshells.

Peppen mina vänner, bootcamppeppen, den är ENORM!

Det är två dagars bootcamp med ståtliga 12 timmar on skate totalt. Jag ser fram emot att få nöta allt det där som inte hinns med på våra allt för korta träningar, få svettas och svära och skrika över sånt som är svårt men som jag äntligen kan bita tag i, få nya perspektiv, träffa nya åkare och testa nya övningar. Jag älskar att åka på bootcamp just för att det erbjuder nya möjligheter och nya utmaningar, det spårar ur oss från de hjulspår vi oundvikligen fastnar i. Att åka på bootcamp hos just Berlin har ju också den fördelen att vi kan se fram emot tränare som är så oerhört jävla bra och har så lång erfarenhet att jag blir mållös.

Det kan nog bli bra det här. Riktigt bra.

När vi väl är i Berlin så ska vi såklart besöka Quad också (som lämpligt nog har 15 % rabatt på hela sortimentet oktober ut). Och med besöka menar jag campa i butiken en hel dag och prova allt de har. Det är dags för nya skates nu, äntligen dags!

boot camp berlin

Leave a Reply

  

  

  


− fyra = 0

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge