Boot Camp-peppen!

Alla borde ha en egen ninja, en internetninja som är snabbare än alla andra och bokar boot camp biljetter till en när en är på semester. Min ninja heter Elin, och tack vare henne fick jag biljetter till Brawlgust – London Brawling Bootcamp.

Peppen är så totalt att jag inte vet vad jag ska ta vägen, jag ska på bootcamp, i England, med London Brawling. På riktigt! Iiiiiiih!! Lodon, som är bäst i hela Europa, och 3:e bäst i världen just nu. Ja tack!

Boot campet tar plats i Birmingham i augusti, och det ska bli så fantastiskt kul. När det är dags kommer jag att ha tränat massor hela sommaren. Sommar = uteskejt = Gustavsberg = massor av träning! Jag kommer således (förhoppningsvis) vara i god form, och att få avsluta sommaren med ett boot camp känns perfekt.

10171018_737229679651170_7599487514137358757_n

 

 

Leave a Reply

  

  

  


tre × 3 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge