Bootcamppeppen! Ses vi i Borlänge?

Oj oj oj hörreni, på lördag är det dags – mitt första boot camp! Jag och en hel hög freshiesar från Royals bilar till Borlänge och går på boot camp som arrangeras av Borlänge Näsblod tillsammans med Västerås roller derby. Peppen, bootcamppeppen! Det ska verkligen bli jätteskoj. Jag ser fram emot att få träffa nya coola människor, lära mig av nya coola tränare och verkligen få tid på skates. Det är en bit att åka men jag har högt flygande kakplaner samt tänker att vi kör regelbootcamp i bilen. Roadtrip FTW! Detta kommer bli så bra!

Är du sugen på att hänga på? På grund av avhopp verkar det finnas några platser över, läs mer på facebook -> Fresh meat boot camp i Borlänge.

borlänge näsblod boot camp

Bästa bilden jag har sett på evigheter alltså!

 

Leave a Reply

  

  

  


nio × = 9

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge