Bottcamppeppen!

I helgen smäller det, äntligen är det dags för freshiebootcamp vilket är den officiella starten på vårt Fresh Meat-program. Som jag har längtat!

Som bootcamp sett är det tyvärr lite kort tycker jag, ett kort pass på lördagen och ett längre på söndagen. Jag hade ju önskat mig dygnet runt i två dagar liksom. Men så är det, och det är bara att göra det bästa av det! Jag lägger till ett eget offskatepass på lördag och när jag får köra så kör jag tills jag stupar. Dessutom ingår ju en hel lördagskväll med royalshäng, bouttittande och öl! Bättre blir det inte!

Har jag sen riktigt tråkigt på söndagen kan jag om inte annat ha ett privat litet regelbootcamp. Jag har faktiskt inte läst igenom reglerna, vilket jag borde göra. Dessutom borde vi alla fira att fantastiska Roller Derby Test O’Matic är tillbaka! (Ett regeltestverktyg för Roller Derby. Finns på nätet samt i app-form.)

Leave a Reply

  

  

  


6 − ett =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge