BOUTHELG i Stockholm och Norrköping!

Äntligen är det helg, och äntligen är det bouthelg! Imorgon är det hemmabout för STRD igen, BSTRDs tar emot Munich Rolling Rebels och Allstars tar emot inga mindre än London Brawl Saints, London rollergirls B-lag som är rankade tvåa i europa! Det kommer bli en helt fantastisk dag med galet bra derby.

Att vårt A-lag möter ett B-lag kan för den oinvigde verka lite opeppigt, men som sagt så är London Brawling rankade tvåa i Europa och det är inte ett motstånd att leka med. För inte så länge sedan spelade CCR A mot dem och vann nästan. Men ska några vinna över dem så tänker jag att det är STRD Allstars, Allstars vann ju över CCR A både på SM och i våras, så förutsättningarna att ta sig an London Brawl Saints är goda. Team Sweden vann ju förresten mot London Brawl Saints i våras, och i STRD Allstars spelar flera Team Sweden-spelare och även en hög Team finland-spelare. Så peppen alltså, hör ni den?!

Hela bloggen kommer finnas på plats. Kain ska twittra allt coolt som händer på plan och jag ska vara Scoreboard operator ena boutet. Säg hej om ni ser oss!

Kan du inte komma utan vill följa på distans? Följ med på twitter eller via stream!

strd bout london

Får du inte nog (klart du inte får) eller om du inte kan på lördag (buhu!) så har du även chansen till en derbyfix på söndag när Munich Rolling Rebels åker vidare till Norrköping och scrimmar mot Sluts United på deras första internationella match. Pepp och lycka till!

1 comment to BOUTHELG i Stockholm och Norrköping!

Leave a Reply

  

  

  


tre × = 21

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge