Boutpremiär

Tänkte skriva ett långt fint inlägg dagen innan boutet, men glömde dock helt bort det i någon blandad känsla av förvirring och nervositet.

På boutmorgonen var jag kolugn, och hela vägen till Solnahallen. Men när jag klev av bussen var det som att gå in i en vägg av nervositet. Som tur va var jag där i god tid så hann promenera runt ett tag och lugna ner mig.

Att sitta i ett omklädningsrum med ett lag som strax ska bouta är en speciell känsla, det är så att det går att ta på den fantastiska stämningen. Jag blir så fantastiskt glad och peppad av vårat fina c-lag i STRD. Finare lagkamrater går nog inte att få. Så tacksam för att tillhöra ett så fint lag.

Så, efter några timmar var det äntligen dags. Mitt första riktiga bout!! Och oj så kul det var. Blockade bara det här boutet och kände att det flöt på nästan hela tiden. Efter två förvirrande inledande jams så hade vi koll på Uppsala, vi hade koll på varandra och kunde alltid hitta varandra i vår line. Det är ett privilegium att få köra med ett så ihopspelat lag. Det var en helt annan känsla än när vi boutade i Umeå, där jag körde med folk jag inte kände.

Och ja, vi vann!!! Stockholm Gonna Be’s 301 – 206 Uppsala Roller Derby – Jackdaw City Rollers.

Efterfesten var också episk, men vad som händer på efterfesten stannar på efterfesten! ;)

Alla fina bilder är tagna av Sin Vuu!

028 029 048 051

 

Leave a Reply

  

  

  


× 7 = fjorton

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge