De här sena kvällarna, eller att inta ha någon hall alls

Jag älskar derby och vill träna massor, helst hela tiden och strunta i allt annat. Men ett litet problem, det är att Stockholms stad uppenbarligen inte tycker att vi är värda en enda vettig träningstid. Idag tränade vi på Bosön, långt utanför stan och en träningstid 19-21, det är veckans tidigaste träning. Att komma hem vrålhungrig vid 23 gör inte under för matrutinterna vill jag lova. Om en fick önska så skulle jag vilja ha en liten tid med vettiga tider så att en typ kanske eventuellt skulle hinna hem till middag, bara någon gång ibland i varje fall.

Men, egentligen är jag bortskämd som ens har fasta tider att träna på. Sverige idag är inte så bra på att uppmuntra och skapa förutsättningarna för den här sporten som växter så det knakar, utan på många håll blir lagen motarbetade.

I Örebro har det dock blivit ännu värre, där vägrar kommunen låta Nerike Knockouts i deras hallar. Alla kommuner borde titta på hur Malmö Stad gör och hur de uppmuntrar derbyn så att den kan växa. Bakläxa till Örebro!

Leave a Reply

  

  

  


nio × 7 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge