Derbydrömmar

Inatt drömde jag att jag blev rostrad. I kid you not. Det är tydligen (inte helt oväntat) sånt jag drömmer om. I verkligheten är jag inte där ännu, långt ifrån. Vi brottas med brist på träningstider som vanligt här i Stockholm, både på grund av ovilja och okunskap från uthyrare och på grund av att det inte finns så mycket tider att boka. Det är oerhört frustrerande att sitta på så mycket vilja som en inte kan få utlopp för. Jag vill så gärna så gärna ta mina minmum skills och känna att jag kommer framåt, men det är svårt när omständigheterna konstant bråkar med en.

Men, ikväll är det träning och i helgen är det träning. Det verkar bli bättre och jag dansar av lycka, peppen är enorm för det känns som att det var en evighet sen jag stod på skates (eftersom jag typiskt nog missade förra veckans träning). I helgen har vi dessutom träning i Farsta och då ska jag äntligen testa mina nya hjul som har kommit!

IMG_20140918_113421

Mina trotjänare. Ni börjar bli slitna. Snart närmar sig pension för er tror jag bestämt.

Leave a Reply

  

  

  


7 − = ett

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge