Florida vs Gustavsberg

Igår haglade det i Gustavsberg på Värmdö utanför Stockholm. Ungefär precis då hade en del ur STRD bestämt träff för att scrimma. Just då, när vi huttrande satte på oss alla skydden kändes det som om att det soliga varma Florida var väldigt långt bort.

Resten av helgen har det däremot känts nära, fredag efter träningen trängde vi ihop oss i en soffa i Hammarby Sjöstad, åt kakor, drack kaffe och kollade på en förskräckligt stream från USA och Beach Brawl, och trots att vi knappt såg något kände vi oss otroligt stolta och glada. STRD har tagit sig så långa som till USA, och visare världen att Sverige är ett land att räkna med i derby. Aldrig har lagandan känts så stark som nu när Atlanten är emellan oss.

Vi har peppat, hejat och tjoat, oroat oss för de som är skadade och hejat lite till. Trots att vi förlorade alla våra tre matcher (dock att vi nääästan vann en) verkar vi har gjort avtryck på derbyvärlden, vilket känns superkul!

IMAG3784

IMAG3727

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  


9 − = fem

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge