Första träningen med Royals – litet och läskigt, men SKOJ!

Ja, i tisdags var det dags för min första träning. ÄNTLIGEN! Som jag har väntat, jag har suttit som Askungen i fönstret och tittat drömskt mot slottet sedan i höstas. Ungefär.

Hur var det då?

Jo, det var bra. Läskigt såklart. Det var en ”freshieträning/minimum skills-träning” vilket i Royals innebär att alla som vill träna på de moment som ingår i minimum skills fick komma. Det var bara jag och en till som var helt nya vilket såklart fick mig att vara asnervös. Men, alla var snälla och det var roligt och utmanande. Vissa saker gjorde vi allihopa medan vid vissa moment fick vi två nya egna instruktioner vid sidan av. Det var tyvärr en väldigt liten hall men det är nog bara att vänja sig vid, golvet var å andra sidan sjukt nice att åka på vilket vägde upp.

Vad övade jag på?

  • Coke bottles/sticky feet.
  • Åka baklänges. Och det gick!
  • Crossovers, vilket kändes asbra även om jag inte riktigt fick plats att göra ordentligt. Jag hade helt annan kontroll den här gången. Mycket lovande!
  • Paceline.
  • Åka två och två med NÄRKONTAKT. Vet inte exakt vad vi gjorde, men det var skoj och läskigt och det känns som att jag faktiskt kommer kunna lära mig åka i närheten av andra. Nån gång.

Summa summarum: det gick bra, var asskoj samt erbjöd enormt mycket pepp inför vad som kommer framöver!

Högst upp på åtgärdslistan

  • Eh, armbågas inte så jävla mycket!
  • Böj på knäna!
  • Åk mycket mer åt fel håll!
  • Tryck ifrån ordentligt med båda benen!

IMG_20140204_222829IMG_20140205_000401

Leave a Reply

  

  

  


5 + ett =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge