”Fy fan vad det luktar”

Just nu i ett badrum på ett hostel i Berlin: fem personers skydd på ”vädring”.

Boot camp i Berlin är frikkin åsm! Idag har vi tränat i fem timmar i sträck för några av Europas bästa spelare. Det är så coolt och jag lär mig så mycket! Och jag är så trött. Det var länge sedan jag verkligen hade chansen att träna länge och intensivt on skate, och det känns helt underbart om än en aning (mycket) plågsamt.

Igår var vi förresten på Quad. I fyra timmar. Det resulterade i nya skates! Men såklart fanns inte min plate inne så jag får vänta ett par veckor innan jag kan börja åka in dem.

image

Leave a Reply

  

  

  


nio × = 63

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge