Hoppas hjulledigheten är lugn och behaglig!

Det verkar den i alla fall vara för både mig och Kain Saw som inte har bloggat på flera dagar någon av oss. Derbysverige har dock inte helt tagit hjullov, även om det är betydligt lugnare i alla avseenden just nu.

Häromdagen kom till exempel en finfin julklapp i form av ett nytt avsnitt av Derbypussar. Det ska jag lyssna på ikväll när jag ska sitta på tåget i fem evigheter.

Idag publicerade DN ett bildspel med årets bilder, varav en Roller Derby-bild från ett bout mellan Västerås Roller Derby och The Royal Army. Och ett mittuppslag i DN är väl en fin hjulklapp till alla som tycker att Roller Derby borde få mer utrymme i media.

För ett helt gäng spelare drar det sig dessutom ihop till Boot Camp i Stockholm i början av januari med Scald Eagle. Lyllos dom! I samband med det är det även MYMässan i Stockholm där STRD kommer vara representerade och sälja merch, visa upp Roller Derby och låta alla som vill prova på att åka. Vi kommer vara där!

Leave a Reply

  

  

  


2 × fyra =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge