Hur gick det på minimum skills egentligen?

Det har gått över en vecka sedan det var minimum skills-test. Såhär gick det:

För det första hann vi inte testa allt, vilket var både ganska frustrerande men också väldigt skönt. För mig tog det udden av liksom, det fanns inte ”tänk om” längre.

Av det vi faktiskt hann med gick i stort sett allt bra, men då var det vi testade också det som jag har varit minst orolig för. Vi började helt enkelt uppifrån med basic skills osv och de delarna var jag aldrig särskilt orolig för. Att vi inte hann med packövningar, blocking, hits osv var nog bra för självkänslan just den här gången. Även om det samtidigt är frustrerande för mig då det mest av allt var det jag hade velat ha feedback på.

Men, av det vi gjorde var det nog bara en sak jag inte klarade och det var positional blocking. Det var det vi gjorde sist så jag var trött och det är också något jag känner att jag har en bit kvar på. Av det vi hann göra så står varven ut som den största segern faktiskt, det är så skönt att ha klarat det under officiella former. Jag är också väldigt nöjd att det inte var några större problem att klara slalom, quick cuts och transitions.

På det stora hela är jag nöjd. Jag fick ett kvitto på att jag har kommit väldigt långt men att jag har en del kvar att jobba på, framförallt fick jag väldigt bra feedback och jag vet att det kommer gå det här. Om en vecka åker jag till Gotland på Rauk n’ roll och det kommer bli tre episkt utvecklande dagar som jag ser oerhört mycket fram emot!

IMG_20131110_161931

Första gången på skates. November i fjol. Det har hänt en del sen dess.

Leave a Reply

  

  

  


två × = 12

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge