I AM FRESH MEAT! Igen…

För ganska precis ett halvår sedan började jag i Royals freshiegrupp. Igår var jag på try out för STRD och idag tackade jag ja till en plats i deras fresh meat-program och kommer alltså byta liga.

Några som läser detta och har hängt med sedan jag startade bloggen kanske tänker att detta var något som jag hade tänkt hela tiden. Jag föll ju för roller derby genom STRD och hade jag haft valet i vintras så hade jag valt STRD då, eftersom det var det jag kände till. Men sen har jag spenderat ett halvår med att lära känna Royals, som är en helt fantastisk liga som jag kommer sakna väldigt mycket. Vi har förmånen att ha två riktigt bra ligor i Stockholm som båda har styrkor och svagheter, och det har varit allt annat än enkelt att göra det här valet. Jag har bestämt mig flera gånger om för att både stanna och byta eftersom det finns så mycket bra i båda ligorna, men nu blev det till slut STRD ändå. Ett val som i huvudsak baseras på vad jag vill med derby och var jag tror att jag kan få det. Det handlar inte om att jag tror att gräset nödvändigtvis är grönare på andra sidan, utan det handlar om varför just jag vill syssla med derby och vilken liga jag tror matchar det bäst.

På söndag är det dags för vår första riktiga träning och sedan följer några intensiva månader. Mängden pepp är enorm (jag hade sånt adrenalinpåslag idag när jag fick mejlet att jag kommit med, min chef undrade typ om jag hade blivit sjuk) och jag ser fram emot att utvecklas mer, lära mig coola saker, att klara av mina minimum skills och att få spela! Dessutom ser jag fram emot att lära känna ännu fler nya och coola människor och att fortsätta lära känna mig själv ännu mer när jag utmanar mina gränser.

Det blir bra det här.

IMG_20140825_162201

Leave a Reply

  

  

  


− två = 4

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge