Internbout i Royals – Zombies mot Slayers

Idag är dagen när jag hade kunnat göra mitt premiärbout om jag hade valt annorlunda i somras. Idag var det internbout i Royals och mina Zombies tog sig an Slayer sisters. På plan stod en hel hög av mina rookiekompisar och alla var så himla bra, hade jag valt att stanna i Royals och allt hade gått som det borde så hade jag stått där med dem idag. Men nej, jag ångrar inte mitt val, verkligen inte, men det var bitvis lite vemodigt idag (samt bittert, jag har ju mitt namn av en anledning). Mest av allt var det dock så himla, himla roligt att gå på bout enbart som åskådare och dessutom få se mina kompisar spela!

Matchen då? Jojo, Zombies tog lead i första jammet och sen ledde de matchen igenom. Första perioden var halvjämn, Zombies kontrollerade men hade Slayers i runda slängar tjugo-trettio poäng efter hela tiden, i halvtid stod det 71-43 till Zombies. Ungefär i mitten av andra perioden gjorde sen Zombies ett ryck och drog ifrån ännu lite mer och det var väl inte längre någon tvekan om att de skulle vinna. Själva spelet var bitvis lite rörigt, vilket inte är så konstigt när det är väldigt blandad nivå på spelarna. Några jam står ut, tex när Zombies verkade tycka att Slayers knappade in för mycket och fieldade Fanilla Slice som jammer (hon körde mest som blocker i övrigt under matchen) och hon rev av ett jam på dryga 20 poäng. Samt det allra sista jammet när Slayers drog till med en riktig power line tillsammans med en av deraste starkaste jammers och tog sisådär trettio poäng på ett bräde. Det sista jammet gjorde ingen skillnad på slutresultatet men det var en fin avslutning och det tog Slayers över 100-strecket med besked.

Slutresultatet blev 183-129 till Zombies, tjoho!

IMG_20150201_185543

Leave a Reply

  

  

  


nio + 2 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge