Invigningen av utebanan Rullevi i Frihamnen

I helgen hade jag vägarna förbi Göteborg, det var med familjen och inte pga derby men när det är invigning av en splitter ny  utebana med dubbla scrimm och open skate, ja då går det inte att hålla sig ifrån! Jag tog helt sonika med familjen och njöt av derby i solskenet. Det var en av mina bästa eftermiddagar på länge. Jag höll mig off-skate hela dagen eftersom knät känns ostabilt fortfarande men fick istället upp både min man och min syster på skates. Mycket skoj!

Vi var där så vi fick se det ena scrimmet, det med spelare från båda Göteborgslaget samt gästande spelare från både Malmö och Stockholm Royals samt Auld Reekie. Jag hejade på svarta laget pga zombielove men det vita vann, vilket inte gjorde något för det var så skoj ändå. Jag säger det igen: derby i solskenet. Episkt alltså.

Tidigare under dagen mötte Salty Seamen Malmö Royals, den matchen slutade 372-44 till Salty Seamen.

Bilder nedan från den allt jämnt fantastiska Bengtster Design!

bengtster1

bengster2

bengster4

bengster5

Leave a Reply

  

  

  


5 + ett =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge