Jag har förlikat mig

Imorgon är det dags. Min skills. Men vet ni vad – stressen är så gott som bortblåst.

Häromdagen slog det mig, jag har hela tiden trott att det som stressade mest var timingen med Rauken, men nej, det som stressade mest var stressen i sig. Och när jag fattade det, och fattade att stressen kommer av att jag inte känner mig redo – ja, då släppte allt och jag känner varken stress över att göra testet eller att faktiskt klara det.

Förstå mig rätt, jag ska fortfarande göra det och skulle jag klara det så skulle jag gråta av lycka. Men jag har förlikat mig med att jag har en bit kvar och att det inte är något som klaras av bara genom att rulla ute en halvtimme extra en kväll. Testet är till för att bedöma hur säker jag är som åkare. Och all stress gör definitivt mig osäker. Så jag gör det, prestigelöst. Jag gör det i huvudsak för att det är ett bra tillfälle att veta vad jag faktiskt behöver jobba mer på och vad som ligger på en bra nivå.

Jag tycker det är viktigt att betona att min skills inte är målet med min träning. Men jag är en person som fungerar väldigt bra med den här typen av uppföljning. Samtidigt hade jag aldrig i livet velat ha det så att responsen från mina tränare var ”nu har du nått min skills-nivå på den här saken” – det är ju inte så enkelt, vi jobbar ju hela tiden på att bli bättre och förfina och utveckla saker. Även de allra mest grundläggande skillsen. Vi tränar för att spela, min skills är bara ett steg på den stegen.

Så håll gärna tummarna för mig imorgon, inte nödvändigtvis för att jag ska klara det, men för att det ska kännas bra och för att jag ska få bra feeback!

 

Leave a Reply

  

  

  


+ 4 = sex

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge