Min första freshieträning. Igen.

Igår var det  _äntligen_ dags för första freshieträningen i STRD:s freshieprogram. Jag har rullat en del hela sommaren och varit på någon enstaka träning men omständigheter har gjort att det verkligen var ett tag sedan det var på riktigt. Så jag hade verkligen sett fram emot att bli riktigt jävla slutkörd. Och slutkörd blev jag.

Träningen var back to basics, mycket fokus på stance, strides och crossovers samt stopp och att springa igång. En bra variation mellan teknik och kondition. Vi körde bland annat en övning där man delade in sig två och två och skulle spegla varandras åkstil. Det var svårt. Som fan. Men roligt och lärorikt, både att vara den som ledde och den som följde. Sen körde vi varven också. Åh, alltså jag älskar varven! Och äntligen kom jag över 28 varv som jag siktat på ett tag, trots att det var väldigt många på tracken. Nästa mål är att komma över 30. Varför nöja sig liksom? Efter varven (när jag hade blodsmak i munnen ca, reds anmärkning) avslutade vi med sprintstarter. Jag ställde mig sist i kön pga höll på att avlida. Men oj så skoj det var!

Slut på rörig men lyrisk träningsrapport.

IMG_20140831_223535

Ser fram emot när varvtiderna går ner under 10 sekunder. Snart så.

Leave a Reply

  

  

  


− två = 1

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge