Mina nya skejts är här!

Ni vet när man väntar och väntar och väntar på ett paket, ett paket med innehåll som är så sjukt efterlängtat att det är lite, lite löjligt. Just då, just det paketet, lyckas Posten såklart klanta till det med. Istället för att få en avi som vanligt folk så fick jag en avi till mitt gamla namn, som jag bytte från för tre år sedan. Vilket innebar att jag inte kunde hämta ut paketet när jag försökte. Hur oväntat? Hur frustrerande?

Jaja, efter några försök så gick det i alla fall och nu är de här! Mina Murillo 340 som sitter på en Pilot Falcon Plus-plate.

Efter att ha provat mig igenom hela Quads sortiment under några timmar hittade jag booten som passade min fot allra bäst, en inte så liten uppgift som var svår eftersom man ju aldrig vet hur det kommer kännas på riktigt. Men, efter en kort testrunda på vardagsrumsparketten hemma igår kändes det helt jävla fantastiskt. De är inte lite trånga dock, så fötterna domnar bort efter ett tag, men det är ju så det ska vara i början tills de töjer sig. Ikväll ska de invigas på riktigt och jag är omåttligt pepp!

20141111_082743

Leave a Reply

  

  

  


− 2 = tre

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge