Möt en av STRDs nya ROOKIES: BitterHittan #68

Håhå jaja. Vad har ni gjort sen senast då? Det har ju varit ett tag sen vi bloggade och mycket kan ju hända, man kan träna en massa, åka in sina nya skejts, KLARA MINIMUM SKILLS, osv osv osv. Listan är lång.

Det har gått lite över ett år sedan jag hängde med Kain Saw på hennes första scrimm. Jag satt i kalla Solnahallen i flera timmar och tittade och väntade. När det var över snörade jag nervöst på mig. Sen trillade jag runt i några minuter. Jag ramlade åt alla håll, det gjorde ont och det var läskigt, och såklart alldeles alldeles underbart. Samma vecka köpte jag egna skejts. (Och startade den här bloggen, som faktiskt har funnits i över ett år nu, hurra hurra osv!)

Januari kom, jag gick på try outs med Royals. Februari kom och jag började träna. Sommaren kom och vi bodde i Gustavsberg. Hösten kom och jag bytte liga. Hösten har varit häftig och lång, jag har lärt mig mycket samtidigt som jag stundtals har varit frustrerad över känslan att aldrig bli färdig. De flesta klarar fresh meat efter några månader, och här stod jag ett år senare och var ännu inte klar. Men nu är jag klar. Helt plötsligt hände det och jag står här på andra sidan. Jag är väldigt tacksam för den här hösten, även om den har inneburit en hel del frustration så har den mest av allt varit oerhört rolig och jag har utvecklats oerhört mycket.

Nu är jag dock väldigt färdig med fresh meat. Väldigt väldigt färdig. Nu är jag redo att gå framåt med nya mål och med nya utmaningar, jag är redo att fortsätta utvecklas, som både åkare och spelare, men utan just den här specifika saken hängandes över huvudet. På fredag har vi vårt första rookiescrimmage och ja, jag avlider av spänning och nervositet. Men mest  av allt är jag orimligt pepp!

BitterHittan #68 har hittat hem.

minimum skills

De här stjärnorna alltså. Nu ska vi ta över världen tillsammans. BRB.

Leave a Reply

  

  

  


fyra + 7 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge