Pimpa skatesen och uppgradera skydden

Jag var förbi Kahalani häromdagen och shoppade loss rejält – äntligen!

När jag köpte skates och skydd fick jag tag på en uppsättning skydd som var dels en salig blandning av olika märken och kvalitet, dels inte helt bra i storleken. Och nu när jag är säker på att detta är något jag tänkte göra så var det verkligen dags att köpa knäskydd som satt bättre, då de tidigare halkade runt farligt mycket vid varje fall. Jag slog till på ett par TSG Rollerderbyknäskydd. Jag har åkt med dem några gånger nu och är helt okej nöjd, de håller än så länge men jag tror att jag ska satsa på ännu en uppgradering i framtiden. Jag är så jävla rädd om mina knän!

På Kahalani köpte jag även utehjul, rosa Atom Pulse, skosnören och nya kullager. Snörena i kombination med mina nya toeguards från Strawberries and Scream gör mig mycket nöjd. Jag känner att jag har etablerat mig enligt det här färgschemat nu!

IMG_20140327_183519 IMG_20140328_212731

2 comments to Pimpa skatesen och uppgradera skydden

Leave a Reply

  

  

  


sex × = 12

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge