Resultat från helgens bouts!

Den stora bouthelgen är över med lite marginal, min derbyhigh har dalat lite och det kniper sig i magen av längt inför att jag får tillfälle att snöra på mig skates igen. Här kommer lite rapporter och bilder från helgens bouts runt om i Sverige.

Stockholm A och B mot Helsinki A och B

I Stockholm tog STRD emot Helsingfors A- och B-lag. BSTRDs inledde med att möta Queen B’s, ett lag de aldrig tidigare vunnit över. Det var två bra lag på tracken men Queen B’s tog vinsten än en gång med en ganska rejäl marginal, 158-257 blev slutresultatet. Finskorna var det bättre laget men de fick en rejäl skjuts mot vinsten av ett från det allra första jammet väldigt penltytungt BSTRDs som hade inte mindre än 14 jammerutvisningar mot Queen B’s som bara hade 1. BSTRDs avslutade dock sjukt fint genom Maid4Pain #42 som gjorde ett så himla fantastiskt sista jam där hon bara flög förbi varv efter varv och petade ner poängskillnaden till precis under 100. Sämre sätt kan en avsluta på!

Den andra matchen var mellan Stockholm Allstars och Helsinki All Star Ninja Turtles där STRD stod som segrare efter ett riktigt intensivt och häftigt bout. Slutsiffrorna blev 284-130. Detta är två lag som följts åt länge och som turas om att vinna. Enligt flattrackstats.com har de mötts hela sju gånger sedan 2010, och STRD har nu vunnit fyra gånger. Och den här gången dominerade verkligen Stockholm! Det blev återigen tydligt att de är väldigt orättvist rankade (FYI så ligger STRD och Helsinki neck-in-neck i den senaste rankingen). Den här matchen var jag ansvarig för mitt barn vilket innebar att jag såg allt men jag såg ändå inte så mycket. Bra och intensivt var det oavsett!

Läs mer i Flipsides blogg, hon spelade första boutet och benchade andra.

Även hos HRD finns referat för båda matcherna.

strd sin vuustrd sin vuu 2

Bilder av Sin Vuu.

Norrköping mot Jungle Junction

Samtidigt i Norrköping mötte Sluts United mixlaget Jungle Junction som bestod av spelare från Västerås, Uppsala, Helsingborg och Halmstad. Vad jag har förstått så var det en jämn match som avgjordes precis i slutet. Resultatet blev 180-173 till Norrköping. Grattis! Meanie/Derbygalen var med och spelade i Jungle Junction, läs mer om boutet i hennes blogg.

sluts united

Foto: John Pylad.

Skellefteås första scrimmage

Oooch, samtidigt i Skellefteå hölls ett scrimm med blandade ligor från Norrland, med deltagare från bland annat Umeå, Luleå och Sundsvall. Detta var Skell Hell rollers första hemmaarrangemang. Superskoj! Någon som vet hur det gick? Läs om scrimmet i Norran.

skell hell scrimm 2

Bild från Norran.

Leave a Reply

  

  

  


fem + = 10

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge