Resultaten från Anarchy in the UK

Jag älskar derbyvärlden, men jag måste ändå hävda att ligor inte alltid är världsbäst på kommunikation. Att kommunicera resultatet från bouts kan jag tycka är en sådan grej som står högst upp på listan, men det är inte alltid det sker så organiserat och tydligt som jag skulle önska. Till exempel finns inte resultaten från Anarchy in the UK varken på LRG:s egna facebook eller i eventet för själva turneringen. Däremot har jag hittat dem på Derby News Network, och såhär slutade det:

Rocky Mountain vs Detroit slutade 312-57
London vs Toronto slutade 477-41
London vs Rocky Mountain slutade 205-132
Toronto vs Detroit slutade 159-199
London vs Detroit slutade 407-36
Toronto vs Rocky Mountain slutade 100-357

En kort sammanfattning: London ägde sönder alla!

London spelade ju dessutom ett super secret closed bonus bout mot Detroit i fredags, dagen innan turneringen startade. Även där krossade London allt motstånd när de besegrade Detroit med 311-22. (Om ni undrar varför de hade ett extra bout är förklaringen så enkel att London behöver spela 4 bouts för att kvalificera sig till WFTDA:s division 1 play offs senare i år. Genom att möte Detroit en extra gång i ett sanktionerat bout slipper de nu åka till USA en extra gång för att spela ett ynka bout, de behöver inte heller locka hit någon liga för att möta dem enkom för att de ska få spela i play offs. Och att slippa allt det är nog välkommet under ett år när det är så oerhört mycket annat som händer i derbyvärlden!)

Det är intressant hur otroligt hårt London har dominerat under den här turneringen. Det är inget dåligt motstånd de har mött om vi utgår från WFTDA:s rankings. London själva är rankade på 7 plats, Rocky Mountain ligger tätt efter på plats 9 och Toronto på plats 13, Detroit ligger lite efter på plats 34 men det är ju även det en respektabel placering – de vann ju dessutom mot Toronto. Londons resultat genomgående, men kanske framförallt mot Toronto, måste ses som helt överväldigande bra. Det ska bli mycket intressant att se hur London rankas nästa gång!

Vill du se bouten från turneringen? Här hittar du streamen i efterhand, i själva flödet på sidan.

london roller girls award ceremony anarchy in the uk

Bild John Hesse

4 comments to Resultaten från Anarchy in the UK

Leave a Reply

  

  

  


9 × fyra =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge