Royalsträning

En vanlig träningsvecka för oss freshies i Royals ser ut ungefär såhär: en egen träning och en gemensam träning med hela ligan. Igår var det dags för den gemensamma träningen, och då hade vi en stund själva och sedan var det en stund gemensamt och sen fick veteranerna en stund för sig själva.

På vår egna timme övade vi på stopp (t-stoppen går bättre, men än är det långt att gå), först enskilt och sedan i par, sen körde vi paceline och mot slutet övade vi på väggar.

2014-04-04 (17 av 37) 2014-04-04 (20 av 37) 2014-04-04 (26 av 37)

Saker jag behöver jobba på: få upp blicken och böja mer på benen (samt allt annat). Det är helt sjukt, för det KÄNNS som att jag böjer jättemycket på benen när jag i själva verket står nästan rakt upp.

Under den gemensamma tiden var det dags för sockderby igen. Och alltså HJÄLP. Sockderby med veteraner är precis så läskigt som det låter, och mycket förvirrande. Jag tar på mig ansvaret för förvirringen. Vid minst två tillfällen blockade jag min egen jammer. Men oj så skoj det är! Jag ser verkligen fram emot dagen när vi får göra detta på riktigt! Men HUR ska man hålla koll på vem som är vem egentligen?

Som ni ser går jag all in i detta, medan alla andra ser typ trevliga och glada ut…

2014-04-04 (34 av 37)

Alla bilder från Alfva.

1 comment to Royalsträning

  • så tråkigt med skejtare som är så barnsliga. Jag själv skatear och kör roller derby haha, jag förstår inte problemet alls, så inskränkt ^^ hihi
    Skit i dem och kör på :D YÄÄ

Leave a Reply

  

  

  


åtta − 4 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge