Rullevi – erotik för derbysar!

Trots lite lugn och ro här på bloggen så har det varit en fin rullsommar. Vi har varit i Gustavsberg både en och två gånger och som avslutning på min semester så packade jag derbyväskan och åkte till min syster i Göteborg. Såklart var väderprognosen den värsta jag sett i mitt liv, men det var ändå uppehåll så pass mycket att vi fick till två rull på fantastiska Rulllevi (min syster bor alltså på promenadavstånd från Rullevi, så sjuhuhukt orättvist).

Och alltså, seriöst, att rulla där var något av en erotisk upplevelse (det innehöll alltså ljudeffekter). SNÄLLA GUDRUN ge oss en sådan bana i Stockholm också!

Har ni vägarna förbi Göteborg? Glöm inte skatesen och åk ut till Frihamnen och rulla. Det är öppet för alla men kolla så att inte någon av ligorna planerat in träning där för då blir det trångt.

IMG_20140818_220628IMG_20140820_140214

Nackdel: det är helt oskyddat. Andra gången vi var där blåste det riktigt myclet, det var tungt att skejta i motvind. Å andra sidan gick det väldigt lätt med vinden i ryggen.

Leave a Reply

  

  

  


6 − tre =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge