Sagan om bloggen som glömde blogga men som kom ihåg att BOUTA!

Som många av er säkert sett i andra forum så var det dags för bout för inte mindre än HELA BLOGGEN i lördags. Kain Saw är ju rutinerad boutare nu, men både jag (BitterHittan) och Vaga Bondage gjorde boutpremiär.

Och ja, det var fullkomligt episkt!

STRD C-stars mötte St Pauli B (Hamburg Sea Gals) i Farstahallen som var fullsatt. Det var en evinnerlig känsla.

Matchen var jätterolig, jättepeppig och jag lärde mig massor. Vi var ungefär halva laget som gjorde sin första match och inför boutet hade vi inte jättemycket tid att spela ihop oss av olika anledningar, men det gick ändå långt över förväntan. Jag trodde verkligen att de skulle vinna stort, och ja de vann – men bara med 22 ynka poäng och det hade lika gärna kunnat vara tvärt om. Framförallt vann vi ändå, oavsett poäng – vi hade våra mål och vi spelade vårt spel utifrån det, vi spelade lugnt och sansat och vi hade kul på vägen, vi spelade som ett lag där alla var viktiga. Vad det stod på tavlan i slutet var mindre viktigt.

Det är intressant det där med mål och strategier. Vi gjorde vissa val och det var tydligt att Hamburg gjorde andra val, de förlitade sig på färre bra spelare som de i stort sett körde slut på samtidigt som de hade spelare som bara spelade enstaka jams på hela matchen. Vi valde att fördela speltiden på ett annat sätt där alla fick i stort sett lika mycket utrymme. Inget är mer rätt eller fel överlag, men jag är glad att vi valde som vi valde den här gången, för det var det som var rätt för oss.

Jag fick för övrigt bara en penalty, en failure to reform så den räknas ju knappt ändå, och överlag hade vi väldigt lite penalies i C-stars jämfört med Hamburg. Mitt största blåmärke är förresten ett på benet som jag fick när jag gick in i diskmaskinen på jobbet i fredags. Eventuellt kunde jag tagit i lite mer på matchen…

unicorns

Vår enhörningsline <3

vi vann inte men vi vann ändå

Bilder: Sin Vuu

2 comments to Sagan om bloggen som glömde blogga men som kom ihåg att BOUTA!

Leave a Reply

  

  

  


fem + = 6

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge