SCRIMMPREMIÄR

Jaha, vad har ni haft för er i helgen? En annan har gjort sitt premiärscrimm med tidernas mest episka rookiegrupp, och det var PRECIS som en bal på slottet!

Med en knapp veckas marginal klarade merparten av gruppen sina sista skills förra helgen, och med några ynka minuters marginal var det vissa som klarade skillsen precis innan det var dags att köra igång. Vi var många och vi var peppade. Vi scrimmade bara mot varandra (fullt rimligt, det var läskigt nog ändå) och det gick verkligen över förväntan. Jag trodde helt ärligt det skulle vara totalt kaos och att det enda som skulle hindra jammern från att ta sig igenom var att jammern själv klantade sig. Men nej, vi SPELADE faktiskt. Efter några första stapplande steg så var alla skitbra. Vi vågade köra offence, vi höll ihop med varandra, vi hittade ut varandra, vi höll jammern jättelänge, vissa gjorde APEXJUMPS. Ni hör ju. Det var helt underbart fantastiskt och med lite övning kommer vi bli så himla, himla bra!

Min personliga topplista över allt som gick bra

  • Jag fick bara tre utvisningar, två cuttings (båda gångerna jag var jammer) och en faliure to reform.
  • Jag fick lead!
  • Jag älskade verkligen att blocka, långt mycket mer än väntat! (Förmodligen står detta i överväldigande direkt korrelation med min förkärlek till att bestämma över andra.)
  • Jag öppnade upp skitsnyggt för min jammer på utsidan.
  • Jag jagade ifatt och tacklade omkull motståndarjammern.
  • (Jag gjorde ett apexjump, men åkte ut på en cutting så det räknas inte som lika coolt som Hellmouth som faktiskt gjorde ett på riktigt!)

Tack alla coola rookiekompisar som gjorde vårt första scrimm så episkt, och tack alla andra från ligan som var där och peppade och hejade och berättade för oss hur bra vi var. Nästa gång är vi ännu bättre!

IMG_20141213_011512IMG_20141213_115247

Leave a Reply

  

  

  


fem × 9 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge