Segstart och Älvsjömässa

Lite smått börjar jag komma igång efter julledigheten. Vi har haft ett boot camp och pröva-på åkning på Älvsjömässan, och nu i fredags hade vi årets första ordinarie träning. Fantastiskt skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna när det gäller träning. På Älvsjömässan fick vi möjlighet att stanna kvar på kvällarna och åka. Att latja runt på banan och träna på småsaker och allmänt bekanta sig med sina skates är nog något av det viktigaste om en ska bli bra på att åka. Dessutom fanns det en skateramp i lokalen, den kunde vi inte gå miste om att pröva. Sjukt läskigt!

I fredags tränade vi på att göra plogstopp baklänges, något som i mitt huvud lät alldeles alldeles omöjligt. Men det gick! Också en hel del packövningar, vilka var bra för mig och träna på att ta sig igenom ett pack utan att använda armarna för mycket.

Den 25:e januari ska ett gäng rookies från STRD på utflykt till Norrköping för att köra scrimmage med dem. Ser jättemycket fram emot detta!

Några bilder från Älvsjömässan:

IMAG0798 IMAG0811 IMAG0831 IMAG0785

 

 

 

Leave a Reply

  

  

  


fyra × 6 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge