Seriespel!

Snart är det äntligen premiär för det derbysverige längtat efter, seriespelet!

Hur ska det egentligen gå till? Frågetecknen är många! Vem kommer vinna vilka matcher och var kommer de spelas? I en sport som är så mycket DYI (do it yourself) kan det ta lång tid innan allt blir klart och tydligt, men bit för bit faller på plats och nästa helg är det äntligen dags för seriespelspremiär!

Dock City bjuder in Västerås till premiären och sätter standarden för det som komma skall. Boutet är i Angeredshallen i Göteborg för den som vill gå dit och kolla. Läs mer på Facebook.

october thrust

Helgen efter, närmare bestämt den 25 oktober är det dags för seriespelsbout nummer 2, även detta i Göteborg. Gothenburg Roller Derby bjuder in Stockholm Roller Derby till en double header, även detta i Angereds arena. Läs mer på Facebook. Det blir ett seriespelsbout och ett första bout för Gothenburgs nya B-lag som möter STRD C-stars. Och då är det äntligen dags för mig att bouta igen.

Jag kan inte säga annat än att jag är aspepp!

Så, för er som bor i Göteborg finns mängder av derby den närmaste tiden. Vi ses!

//Kain Saw

Leave a Reply

  

  

  


− 2 = fem

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge