*skriver in min första träning i kalendern* *dansar peppdansen*

Hörreni, känner ni peppen? Idag kom freshiegruppen på Facebook äntligen igång efter söndagens prova på och jag har betalt alla avgifter, skrivit in mig på diverse listor, BOKAT IN FÖRSTA TRÄNINGEN (redan nästa vecka!!!) samt jublat över att jag kan helgen när det är freshiebootcamp! (22-23 februari, mindre än en månad, alltså...)

Peppen alltså. Den är överväldigande!

Jag har också äntligen lagt en beställning på nya toestops samt ett tool. Mycket välbehövligt. Välbehövligt är även att laga min ena skate som är lite sönder, samt köpa någon typ av rolig toeguard och festliga skosnören. Men en sak i taget. Än så länge funkar det dessutom att använda min skate trots att den är lite trasig men frågan är hur länge det håller när jag börjar åka mer. (De yttersta gängorna där jag skruvar in toestoppen på ena skaten har lossnat, än så länge innebär det bara att jag måste skruva in lite längre för att det ska sitta ordentligt. Men på sikt måste jag byta ut.)

Nu kör vi för fan!

IMG_20140127_103336

Svåra saker jag har framför mig nu: eh, typ lära mig skatea, komma på ett bra namn, komma på vilket lag jag hoppas få vara med i.

2 comments to *skriver in min första träning i kalendern* *dansar peppdansen*

  • yaay! :) Är det r3or du har? Har hört att gängan har gått sönder för många som haft r3or. Det ska dock finnas en ny sån insats att köpa har jag för mig! :)

    • Japp, det är R3:or. Kain Saws gick sönder på samma sätt, och den är lagad. så det går och jag vet vilken del jag behöver, jag måste bara _göra_ det också :p (Instämmer för övrigt i yaaayandet!)

Leave a Reply

  

  

  


6 + fem =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge