Snälla, snälla – ge mig ett BOOTCAMP!

Vi var ju ett gäng freshies som drog till Berlin i höstas och det var ju fullkomligt asbra. Men det var ju ett halvår sen snart och nu vill vi ha mer. Eller ja, jag vill ha mer. Så gissa om jag började studsa som en jäkla liten boll när jag såg notisen om att Anarchy in the UK skulle släppa sina biljetter idag. BOOTCAMP!

Tills verkligheten sprang ikapp mig med en hård slägga och ba: din plånbok och kyrkråttan har gift sig. Birmingham är inte världens lättaste ställe att ta sig till, vilket driver upp reskostnader. Plus dyr biljett. Plus mat. Och kan man ens åka på såna här saker utan att shoppa derbyrelaterade prylar? No way. För tydligen har jag ju även ett liv utanför derbyn, ett som jag tydligen också ska bekosta på något sätt. Himla konstigt det där.

Så – kan det tänkas finnas något bootcamp på gång lite närmare snart? Eller i alla fall med bättre kommunikationer? 

1 comment to Snälla, snälla – ge mig ett BOOTCAMP!

Leave a Reply

  

  

  


7 − fem =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge