Ta hand om dina knän

En positiv bieffekt av Roller Derby för min del har varit att jag inte alls har några problem med mina knän längre. Förut fick jag ont då och då, men det har försvunnit helt. När en tränar derby används knäna dock väldigt mycket och åkningen sliter på dem. Därför är det viktigt att ta hand om sina knän och träna upp styrka och stabilitet i musklerna runtomkring.

Fick ett tips om gratisappen ”SISU Knäkontroll” som innehåller övningar som ska minska skaderisken. Även om appen är framtagen för tjejer som spelar fotboll kan vi hämta mycket kunskap därifrån. Själv ska jag helt klart ge programmet en chans. Att skada sig på grund av att en varit lat med träningen vore en mardröm!

Bilden är lånad härifrån.

Leave a Reply

  

  

  


6 − = tre

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge