Tankar inför tryouts

Alltså, jag vet ju att de som vill får börja. I stort sett. Och jag har ju rullat flera gånger (typ tre), men jag kan inte låta bli att vara nervös ändå.

Tryouts är om ungefär en månad. Förmodligen kommer jag knappt hinna träna alls den här månaden vilket kommer innebära världssämst läge. Och så var det det där med att åka också. Förhoppningsvis lyckas jag klämma in lite tid på rullorna under månaden som kommer. Kanske inte främst för att jag måste, men för att det skulle kännas bättre. Betydligt bättre.

Någon mer som ska dit?

IMG_20131110_160307IMG_20131110_161931

PS. Känner ni HJULSTÄMNINGEN va?

Leave a Reply

  

  

  


− sju = 1

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge