Tjaba, Tjena, HALLÅ!

Tjena derby-Sverige!

Det är Vaga Bondage* här – nyaste författaren på den här eminenta bloggen. För tydligen har de här tjusigaste medskribenterna ett liv att leva också, så de hinner inte uppdatera här så ofta som de vill. Så här kommer jag till undsättning – lite som räddaren i nöden fast jag snarast är en springare. OBS – absolut inte någon långdistanslöpare, men jag brukar kunna ta mig dit jag behövs så länge vi inte pratar längre än 1oo meter.

Annars då? Jag är det lataste ni någonsin skådat, ligger helst på soffan och pillar mig i naveln om jag får. Har en miniorderbyspelare i hemmet och en ännu mindre som mest tycker vi är cirka dumma i hela huvudet som vill ramla frivilligt. Är resenörd ut i fingerspetsarna, leker i IT-molnet om dagarna och är sådär lite löjligt kär i hela konceptet derbyutrustning. Just nu rookie hos STRD men har siktet inställt på att snart vara en del av C-stars.

IMG_3220*Jag är inte riktigt vän med namnet än. Det kan komma att bytas. Men kändes inte mer än rättvist att BitterHittan fick välja då jag indirekt valde hennes (och är veligare än veligast).

Leave a Reply

  

  

  


åtta − 3 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge