Transitions – vad är dina bästa tips?

I våras skrev vi om t-stopp, en sak som många har tufft med i början och behöver lägga mycket tid på att öva för att få till. (Samtidigt som vissa bara *poff* sätter det. Orättvist är vad det är.) Då kom ni med en hel hög asbra tips om t-stopp som gjorde skillnad för mig och förhoppningsvis någon mer där ute. Så nu tänkte jag att vi kan prata lite om transitions.

Jag behärskar transitions, efter många om och men. De sitter inte i ryggmärgen än men det går åt alla håll och kanter. Men det har varit tufft och jag misströstade länge, som jag gör. Alla tips jag fick på vägen var väldigt värdefulla och jag tänkte därför dela med mig av dem i ett inlägg under veckan, och för att göra det inlägget ännu bättre tänkte jag be er om hjälp. Dela med dig av dina bästa tips som fick dig att sätta dina transitions, skriv en kommentar, hör av dig till DerbyLove på Facebook eller skicka ett mejl till kontakt@derbylove.se.

Tackohej!

Leave a Reply

  

  

  


− 4 = två

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge