Try on-veckan är här!

Hörreni, känner ni peppen? På söndag är det try on med Royals och, ja, jag vet ju redan att jag vill börja men de vet ju inte att jag vill det. (Eller jo, några av dem vet det.) Hursomhelst så har det ju kommit att symbolisera vad jag hoppas är startskottet för mig och min Roller Derby-karriär (i stor brist på mer passande ord).

Så på söndag gäller det, jag åker till Farsta och rullar rumpan av mig. Sen drömmer jag om en tillvaro där det är träning mest hela tiden, helst nästgårds. Fast just den biten är nog helt orimlig…

20131123_1134421

Bild från när jag premiäråkte mina egna rullor. Hjulen är bytta sedan dess (fast jag behöver nog innehjul, de hjulen jag har kommer främst få vara utehjul tror jag). Näst på listan står att köpa nya tåstopp och även vaddetnuheterdärtåstoppenskruvasin pga gängan på ena är trasig. Dock ej så trasig att det inte ska gå att rulla på söndag (peppar peppar!)

Leave a Reply

  

  

  


× 7 = fjorton

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge