Uterull på Kärrtorps IP

Detta att ständigt ha sena kvällsträningar är väl något som är en utmaning för de flesta som tränar derby. Det passar vissa bra och vissa mindre bra. Jag är en sådan person som skulle ha svårt att hålla ångan uppe om jag ska åka hem emellan. Det skulle dessutom vara värdelöst att åka så mycket fram och tillbaka. Men, nu är det äntligen barmark samt så pass ljust på kvällarna att det finns bättre alternativ än att sitta kvar på jobbet och uggla i flera timmar. Istället kör vi FÖRRULL!

Det är så enkelt som att rulla ute en timme eller så för att sen ge sig iväg på träning. Inte krångligt men mycket trevligt.

I veckan testade vi att åka på Kärrtorps IP, ett ställe som många pratar om men få verkar ha varit och åkt på själva. Vi åkte på hockeyrinken som är längst bort från parkeringen, diagonalt sett. Där var det helt tomt på folk i alla fall när vi var där. Underlaget var åkbart men lite skrovligt, och småsprucket. Men helt okej att åka och rejält med utrymme. Har du vägarna förbi eller så är det absolut ett bra ställe. Det var dessutom bra asfalt i övrigt så om en vill mängdåka kan en åka runt fotbollsplanen några varv också.

Vill du rulla ute i Stockholm men inte har vägarna förbi Kärrtorp kan du också testa Rålis skatepark, Skateparken i Högdalen (varning för derbyfientlighet dock) eller bästa Ekvallen i Gustavsberg. Har du några bra tips på uterullsställen? Dela gärna med dig i en kommentar!

kärrtorps ip roller derby underlag

 

Här ser ni lite av underlaget. Det ser värre ut än var det var, men jag har definitivt åkt på bättre.

 

Leave a Reply

  

  

  


+ 6 = tio

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge