Vad är det här för påhitt då!?

Jag är alldeles nyförälskad i Roller Derby, jag har ett par nyinköpta skates och har stått på dem en handfull gånger. Jag räknar dagarna tills dess att det äntligen är dags för try outs i en liga nära mig. Och tills dess fyller jag dagarna, kvällarna, nätterna med att nörda ner mig fullkomligen i roller Derby på olika sätt.

Detta är ett sätt.


Foto från Wikipedia.

Vad ska bloggen handla om då?

Ja, jag vet inte riktigt. Först och främst så tänker jag att det blir min samlingsplats för allt roligt, viktigt, intressant jag läser och hittar. Tips om bouts, om andra bra bloggar, om poddar (Derbypussar FTW!). Saker som händer i derbyvärlden helt enkelt.

Sedan är det ju också så att jag tycker att roller Derby är tidernas coolaste grej av flera anledningar, bland annat är jag helt överlycklig över den feministiska aspekten av derby och jag tycker att detta är något som ännu fler borde ta del av. Roller Derby är en snabbt växande sport vilket är skitkul och viktigt. Och eftersom jag tycker att det är bra så vill jag bidra till det, och denna blogg, denna portal är mitt sätt att lyfta Roller Derby ännu högre upp på kartan!

På sikt hoppas jag att min egen Roller Derby-resa kommer få plats här också. Men eftersom den inte riktigt har börjat ännu så finns det väldigt lite att skriva om.

Häng med!

Leave a Reply

  

  

  


3 + = sju

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge