Vad är väl en bal på slottet?

Medan Kain Saw är nere i Malmö och köttar järnet på Crime Con (AVIS) så var jag på en helt ordinarie träning med Royals. Och nog för att jag är avis på Crime Con, men det var fett åsm att träna här uppe idag också! Av tre timmars halltid var det 1 timme för freshiesar, en halvtimme gemensamt och sen 1,5 timme för avancerad träning.

IMG_20140215_141204

Vi övade bland annat på att åka på ett ben, vilket såklart är skitsvårt och gick mycket sämre för mig idag än vad det gjort tidigare. Vi körde olika pacelines (vi gjorde bland annat hip whips – love it!) och det var skoj men sjuhuhukt läskigt att åka med de som faktiskt kan åka. Sen hängde vi freshisar kvar och kollade på den avancerade träningen vilket var lika delar häftigt och läskigt. Att vi skulle kunna komma upp på den nivån känns just nu oerhört bisarrt, samtidigt som det såklart är så att alla börjat med att känna sig som Bambi på hal is, där vi är nu.

Ps. Idag fick jag äntligen mina nya tåstopp!

Leave a Reply

  

  

  


åtta − 5 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge