Vad derby gör med oss

Tidigare i veckan hade vi en träning där vi övade hits hela kvällen. Dagen efter bloggar en av mina freshiekompisar detta:

”när vi ska gå bakvägen förbi diskinlämningen på vårt kontor möter vi motstånd i pantertanterna som samlats i ring för att diskutera kring senaste Odd Molly inköpen de gjort. I vanliga fall hade jag ju bara gått rakt förbi, men just idag så tog en av damerna ett steg bak och nästan rammade mig in i soptunnan bakom – varpå jag av ren reflex från träningen kvällen innan – går ner i derbystand och tar spjärn för att skjuta upp höften mot henne. Lyckligtvis insåg jag att det här att blocka ut en 60-årig kollega uppklädd till tänderna in i tunnor fulla med matrester kanske inte var världens mest lyckade drag och hann i alla fall stanna upp kraften i rörelsen. En del. Om jag puttade till henne i alla fall? Eh jo. Så pass att hon vinglade till och fick ta spjärn mot väggen. Men det var inte hårt. Bara oväntat. Med vänlig hälsning, kontorets nya ligist som ger sig på äldre damer.”

Om jag skrattade när jag läste? Eh ja.

2014-04-04 (34 av 37)

Sockderby på träningen idag. Kommer rapport från den imorgon!

 

 

4 comments to Vad derby gör med oss

Leave a Reply

  

  

  


8 + två =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge