Välkomna till bloggosfären Nerike Knockouts!

Från och med förra söndagen bloggar Örebro Roller Derby – Nerike Knockouts på örebrostad.se varje söndag. Välkomna till bloggosfären, det ska bli superkul att följa er blogg och lära känna er närmare!

Det första inlägget skrevs av Ginger Royale, ligans grundare, och handlar just om hur ligan startades. Inte helt oväntat tas även den evigt frustrerande hallfrågan upp.

”Hallfrågan har varit det största bekymret och är för närvarande en never ending story för vårt lag. Som kvinnliga idrottare 20+ är det svårt att konkurrera om halltider med starkt etablerade sporter som fotboll, innebandy och handboll som bokat upp allt i omnejden tills nästa istid. Den stora konflikten dröjer sig dock kvar vid huruvida vår utrustning påverkar hallgolven. Vi är hittills förvisade till Örebros mest slitna hallgolv p.g.a. att golvleverantörerna ej kan gå i god för om garantin täcker vårt slitage. Sporten har funnits i Sverige sedan 2007 och som nämnt, aldrig i Örebro, så ingenting finns att jämföra med. Det är David mot Goliath, men vi kämpar oss blodiga för att det ska bli ändring på detta och att vi precis som vilken annan idrottförening som helst ska kunna erbjuda våra betalande medlemmar en vettig förutsättning för att kunna bli att räkna med i Roller Derby Sverige framöver.”

Läs första inlägget: Mitt namn är Royale. Ginger Royale.

nerike knockouts

Leave a Reply

  

  

  


+ 5 = tio

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge